ζαχαρόπαστα

Printed Candy Bar

Για τον επαγγελματία που ξεχωρίζει

A touch of printed sugarpaste on your Candy bar!

Στη Glycozy Male Cake, είμαστε ένα καινοτόμο εργαστήριο ζαχαροτεχνίας new entry στο γλυκό κόσμο της Θεσσαλονίκης. Προσπαθώντας να εισάγουμε ένα πρωτοποριακό προϊόν στην πόλη μας, που συνδυάζει την υψηλή τεχνολογία με χαμηλό κόστος, αποφασίσαμε να επενδύσουμε σε έναν Food Printer που μας παρέχει τη δυνατότητα για εκτύπωση απευθείας πάνω στη ζαχαρόπαστα και σε όλα τα προϊόντα μας.

Η τεχνολογία αυτή μας δίνει απεριόριστες δυνατότητες δημιουργίας και εμπνέει τη φαντασία μας να δημιουργούμε μοναδικά γλυκά έργα τέχνης. Με τον συνδυασμό της τεχνολογίας με την εκλεπτυσμένη γνώση της ζαχαροπλαστικής και της ζαχαροτεχνίας, σας παρουσιάζουμε με περηφάνια το…

Printed Candy Bar

ένα πραγματικό αριστούργημα γεύσης και αισθητικής.

Είτε πρόκειται για προσωποποιημένα γλυκά με την εικόνα του πελάτη, είτε για μοναδικά σχέδια και μοτίβα, οι δυνατότητες του Food Printer μας είναι ανεξάντλητες.

Στηριζόμαστε στην ποιότητα των υλικών μας και στην προσήλωσή μας να προσφέρουμε απρόσμενες και μοναδικές εμπειρίες για τους πελάτες μας. Ανεβάζουμε τον πήχη στον χώρο της ζαχαροτεχνίας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε και να εκπλήσσουμε με τις δημιουργίες μας.

Ελάτε να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία του Printed Candy Bar στην Glycozy Male Cake και αφήστε μας να σας ταξιδέψουμε σε έναν κόσμο γεμάτο γλύκα και όνειρα, όπου η τεχνολογία συναντά την αισθητική με έναν μοναδικό και πρωτοποριακό τρόπο. Σας περιμένουμε με ανυπομονησία να σας εντυπωσιάσουμε!

Τι είναι το Printed Candy Bar?

Πρόκειται για τα πιο δημοφιλή προϊόντα που πλαισιώνουν ένα candy bar γάμου ή βάφτισης, εκτυπωμένα στο θέμα της εκδήλωσης! Αυτά τα γλυκά αποτελούν μια οπτική πανδαισία χρωμάτων και σχεδίων που εντυπωσιάζουν τους καλεσμένους και δίνουν μια μοναδική νότα στον στολισμό των εκδηλώσεων.

Η καινοτομία με την

εκτύπωση απευθείας πάνω στη ζαχαρόπαστα

αλλά και στα άλλα προϊόντα μας, εξασφαλίζει σταθερή ποιότητα στο αισθητικό αποτέλεσμα, αναδεικνύοντας τις υπέροχες γεύσεις μας. 

Έτσι, μπορούμε να εγγυηθούμε οι πελάτες σας και οι καλεσμένοι τους θα παραμείνουν ικανοποιημένοι, απολαμβάνοντας μια απολύτως πρωτότυπη εμπειρία, τόσο οπτικά όσο και γευστικά.

Το Printed Candy Bar αναδεικνύει τον μοναδικό χαρακτήρα κάθε εκδήλωσης και δημιουργεί μια ατμόσφαιρα χαράς και έκπληξης για όλους. Επιλέγοντας το, έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε στους καλεσμένους σας μια αξέχαστη εμπειρία που θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη τους.

Το Printed Candy Bar δεν είναι απλώς ένα γλυκό, είναι ένας πολύτιμος κόσμος γεύσεων και χρωμάτων που ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σας. Επιτρέψτε μας να σας προσφέρουμε αυτόν τον μοναδικό κόσμο και να δώσουμε μια νέα διάσταση στις εκδηλώσεις σας.

Ανακαλύψτε το Printed Candy Bar και αφήστε μας να εκπληρώσουμε όλες τις επιθυμίες σας για μια ξεχωριστή και γλυκιά στιγμή!

Εκτυπωμένα μπισκότα ζάχαρης φτιαγμένα με φρέσκα υλικά, με εκτύπωση απευθείας πάνω σε φρεσκοανοιγμένο φύλλο ζαχαρόπαστας και όχι σε φύλλο βάφλας ή σε έτοιμο φύλλο ζαχαρόπαστας. Απίστευτη γεύση,  ονειρεμένο σχέδιο. Σχήμα στρόγγυλο, τετράγωνο, εξάγωνο, καρδιά με διάσταση 7 εκατοστά και βάρος +-45 γραμμάρια

Login to see prices.

Cupcakes με γεύση βανίλια, από φρέσκα υλικά κι όχι έτοιμα μείγματα, σε ατομική λευκή θήκη διαμέτρου 8 εκατοστών, εκτύπωση απευθείας πάνω σε φρεσκοανοιγμένο φύλλο ζαχαρόπαστας και όχι σε φύλλο βάφλας ή σε έτοιμο φύλλο ζαχαρόπαστας.,
χωρίς βουτυρόκρεμα και βάρος +-65 γραμμάρια

Login to see prices.

Cakepops από κέικ βανίλια ζυμωμένο με γκανάζ λευκής σοκολάτας και τυλιγμένο με ζαχαρόπαστα σε ατομική θήκη, με ή χωρίς stick ανάλογα με τις ανάγκες σας και καθαρό βάρος προϊόντος +- 50 γραμμάρια.
Εκτύπωση 3 εκατοστών σε ζαχαρόπαστα μοντελισμού.

Login to see prices.

Macaron δικής μας παραγωγής, σε λευκό χρώμα, με εκτύπωση απευθείας επάνω στο κέλυφος, γεμισμένο με βουτυρόκρεμα και βάρος +-35γραμμάρια.

Login to see prices.

Ελάχιστη παραγγελία 40 €, με ελάχιστη ποσότητα ανά κωδικό εκτύπωσης, 20 τεμάχια. Τα προϊόντα παραδίδονται στο χώρο σας εντός νομού, από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 18:00. Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α.

Δείγματα από τις συνεργασίες μας