ζαχαρόπαστα

Make a Wish

make a wish cake

Make a Wish

Όταν ξεκίνησα να φτιάχνω τούρτες και συνειδητοποίησα πόση χαρά δίνει αυτό το γλυκό, σκεφτόμουν πολύ έντονα πως θα μπορούσα να χαρίσω αυτή την ευτυχία σε παιδιά που έχουν ανάγκη … Το ήθελα πολύ!
Κάποια στιγμή μπήκα σε μια ομάδα ζαχαροτεχνίας και εκεί έμαθα για το make a wish cookie ! Μια ομάδα ανθρώπων από όλη την Ελλάδα, επαγγελματιών αλλά και ερασιτεχνών οι οποίοι φτιάχνουν κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα εθελοντικά, μπισκότα με ζαχαρόπαστα για να πουληθούν από το make a wish Ελλάδος και με τα έσοδα να πραγματοποιηθούν ευχές παιδιών!
Η χαρά μου ήταν μεγάλη και φυσικά μπήκα στην ομάδα!
Αλλά αυτό δε μου έφτανε! Εγώ ήθελα να προσφέρω τούρτες!!!!
Και μια μέρα ήρθε μπροστά μου:
Ένα ποστ στο οποίο ζητούσαν μια δωρεά τούρτας από Θεσσαλονίκη για να γιορτάσουν την πραγματοποίηση μιας ευχής!

Ήταν μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής μου! Θυμάμαι το συναίσθημα σαν να ήταν εχθές, αλήθεια έκλαιγα από χαρά!

Τη χαρά του να δίνεις !!!!

Από τότε έχω νιώσει κι άλλες φορές το ίδιο συναίσθημα και η τελευταία ήταν με αυτήν την τούρτα, για τον Αναστάση!
Δική μου ευχή να είμαι πάντα σε θέση να δίνω έστω αυτό το μικρό κομμάτι ευτυχίας στα παιδιά του Make a Wish κάθε φορά που μια ευχή εκπληρώνεται, γιατί, να το ξέρετε, η χαρά του να προσφέρεις είναι πολλαπλάσια από την χαρά του να δέχεσαι!!!!

> Home <

Share:

More Posts

Cupcakes αποφοίτησης

Cupcakes αποφοίτησης

Cupcakes αποφοίτησης Γλυκά Κεράσματα Αποφοίτησης από την Glycozy Make Cake: 2 Φορές Γλυκιά η Επιτυχία! Στην καρδιά της Κάτω Τούμπας, δίπλα στο γήπεδο της Τούμπας

palette knife flowers cake

palette knife flowers cake

palette knife flowers cake Palette knife flowers από την Glycozy Make Cake: Η Φωτεινή Δημιουργεί Έργα Τέχνης! Στην καρδιά της Κάτω Τούμπας, δίπλα στο γήπεδο

τουρτα γενεθλιων αγγλια

τουρτα γενεθλιων αγγλια

τουρτα γενεθλιων αγγλια Γλυκά Γενέθλια με Γεύση Αγγλίας από την Glycozy Make Cake! Στην Glycozy Make Cake, αγαπάμε να φέρνουμε χαρά σε κάθε γιορτή, είτε πρόκειται

τουρτα για γενεθλια στιτσ

τουρτα για γενεθλια στιτσ

τουρτα για γενεθλια στιτσ Τουρτα για γενεθλια στιτσ: Μια γλυκιά περιπέτεια γεμάτη χρώμα και χαρά! Η Αγγελική ζήτησε μια ξεχωριστή τούρτα για τα γενέθλιά της:

Πείτε μας τη γνώμη σας