ζαχαρόπαστα

Πασχαλινό σοκολατένιο αυγό με λουλούδια!

Πασχαλινό σοκολατένιο αυγό με λουλούδια!

Πασχαλινό σοκολατένιο αυγό με λουλούδια!

**Η Glycozy Make Cake: Η Γλυκιά Κορυφή της Κάτω Τούμπας, Κοντά στο Στάδιο του ΠΑΟΚ!**

Καθώς το Πάσχα πλησιάζει, η ανυπομονησία για τις γλυκές απολαύσεις της εορτής αυξάνεται κάθε μέρα. Σε μια γειτονιά γεμάτη ζωή και πάθος για το ποδόσφαιρο, στην καρδιά της Κάτω Τούμπας, βρίσκεται η Glycozy Make Cake, ένας παράδεισος γλυκών απολαύσεων για τους λάτρεις της αυθεντικής γεύσης.

Στον επίγειο αυτόν παράδεισο, η ταλαντούχα Φαίη, η νεράιδα των γλυκών δημιουργιών, δίνει ζωή στα πιο απίθανα και ονειρεμένα γλυκά. Αυτή τη φορά, μεταμορφώνει την πασχαλινή μας εμπειρία με μοναδικές δημιουργίες που κλέβουν τις εντυπώσεις.

Το πασχαλινό αυγό με λουλούδια αναδεικνύεται ως απόλυτη εκπροσώπηση της αισθητικής και της γεύσης που χαρακτηρίζει την Glycozy Make Cake. Κατασκευασμένο από προσεκτικά επιλεγμένα υλικά, αυτό το χειροποίητο αυγό από σοκολάτα γάλακτος, γεμιστό με marshmallows, αποτελεί ένα αληθινό αριστούργημα τέχνης και απόλαυσης.

Μαζί με το μοναδικό αυγό, ένα μπισκότο ζαχαρόπαστας, προσφέρει έναν ακόμα τρόπο για να μοιραστείτε ευχές και μηνύματα με αγαπημένα πρόσωπα. Κάθε λεπτομέρεια σχεδιάζεται με μοναδική προσοχή, κάθε γλυκιά γεύση αναδεικνύεται με την αξία που της αναλογεί.

Οι επιλογές είναι πολλές και οι δυνατότητες ατελείωτες στον κόσμο της Glycozy Make Cake. Παραγγελίες για αυτές τις μοναδικές γλυκιές δημιουργίες γίνονται μέχρι τέλος Απριλίου. Επισκεφτείτε μας και ανακαλύψτε τη μαγεία των γλυκών στην καρδιά της Κάτω Τούμπας, κοντά στο Στάδιο του ΠΑΟΚ!

σοκολατένιο αυγό 

 Αναλαμβάνουμε τούρτες για γενέθλια ή απλά για να γλυκάνουμε την ημέρα σας! Φτιάχνουμε τούρτες ψυγείου, αλλά και τούρτες αμερικάνικου στυλ! Σας δίνουμε επιλογές χωρίς ζάχαρη, χωρίς λακτόζη, χωρίς γλουτένη και vegan!!! 

Όλα παρασκευασμένα με φρέσκα υλικά, σαν αυτά που βρίσκονται στην κουζίνα σας, χωρίς έτοιμα μείγματα και συντηρητικά, πάντα κατόπιν παραγγελίας! Σας τα φέρνουμε και στο χώρο σας! 

τούρτα γενεθλίων minions Θα μας βρείτε στην Κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και την εκκλησία του Αγίου Θεράποντα!! 

 Πασχαλινό σοκολατένιο αυγό με λουλούδια! Για παραγγελίες και ραντεβού καλέστε μας ΤΩΡΑ!! 

🛵 Διατίθεται παράδοση 

#Glycozy  #makecake   #sugarart   #fondant   #τουρταζαχαροπαστας  #sugarartist   #madewithlove   #τουρταγενεθλιων  #τουρταθεσσαλονικη   #τουρτα   #sugarpaste   #handmade   #birthday   #lovemyjob   #birthdaycake   #γενέθλια   #thessaloniki   #χειροποίητεςτούρτες # Πασχαλινό σοκολατένιο αυγό με λουλούδια!

Share:

More Posts

Τούρτα γενεθλίων με εκτύπωση

Τούρτα γενεθλίων με εκτύπωση!

Τούρτα γενεθλίων με εκτύπωση Γλυκά Όνειρα Γενεθλίων με Εκτύπωση: Η Glycozy Make Cake Ζωντανεύει την Ιστορία σας Στην καρδιά του Ευόσμου, στην Πλατεία Ευόσμου, η

χειροποίητα macarons

χειροποίητα macarons

χειροποίητα macarons Γλυκιά Ένωση: Χειροποίητα Macarons Γάμου από την Glycozy Make Cake Στην καρδιά του Τριάδιου Θεσσαλονίκης, δίπλα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, η Glycozy

candy bar βαφτισης

candybar βαφτισης

candy bar βαφτισης  candy bar βαφτισης από την Glycozy Make Cake Στην καρδιά της Κάτω Τούμπας, δίπλα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και τον Άγιο Θεράποντα,

τούρτα για γενεθλια makeup KIKO

τούρτα για γενέθλια makeup KIKO

τούρτα για γενέθλια makeup KIKO Γενέθλια γεμάτα glamour με KIKO από την Glycozy Make Cake: Η Φωτεινή Δημιουργεί μια Αξεπέραστη Τούρτα Μακιγιάζ! τούρτα για γενέθλια

Πείτε μας τη γνώμη σας