ζαχαρόπαστα

τούρτα γενεθλίων μπαμπάς κόρη

τούρτα γενεθλίων μπαμπάς κόρη

τούρτα γενεθλίων μπαμπάς κόρη

**Η Glycozy Make Cake Δημιουργεί Μαγεία στην Κάτω Τούμπα, κοντά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ!**

Στην καρδιά της Κάτω Τούμπας, κοντά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, η Glycozy Make Cake φέρνει στο προσκήνιο μια εκπληκτική τούρτα γενεθλίων, αφιερωμένη σε έναν νέο μπαμπά και την αγαπημένη του κόρη!

Αυτή η τούρτα είναι ένας απόλυτος συνδυασμός χρωμάτων και γεύσεων, με το γαλάζιο, το ροζ και το λευκό να εναλλάσσονται με μοναδικό τρόπο στο γλυκό αυτό έργο τέχνης. Γεμάτη με μαρέγκες στους ίδιους χρωματισμούς και με τα ονόματα όλης της οικογένειας να λάμπουν περήφανα πάνω της, αυτή η τούρτα αποτελεί ένα ξεχωριστό δώρο για έναν ιδιαίτερο πατέρα και την αγαπημένη του κόρη.

Πίσω από αυτό το γλυκό αριστούργημα βρίσκεται η ταλαντούχα Φωτεινή, η ζαχαροπλάστης που δημιούργησε αυτό το θαυμαστό γλυκό. Με μεράκι και φαντασία, η Φωτεινή ενσωμάτωσε κάθε λεπτομέρεια με αγάπη και προσοχή, δίνοντας ζωή σε ένα όνειρο γλυκό.

Εσείς τώρα μπορείτε να έχετε τη δική σας μοναδική τούρτα γενεθλίων, φτιαγμένη ειδικά για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Ελάτε, επισκεφτείτε μας και αφήστε μας να δημιουργήσουμε μαζί τη δική σας γλυκιά ιστορία!

!!!τούρτα γενεθλίων μπαμπάς κόρη!!!

 Αναλαμβάνουμε τούρτες για γενέθλια ή απλά για να γλυκάνουμε την ημέρα σας! Φτιάχνουμε τούρτες ψυγείου, αλλά και τούρτες αμερικάνικου στυλ! Σας δίνουμε επιλογές χωρίς ζάχαρη, χωρίς λακτόζη, χωρίς γλουτένη και vegan!!! 

Όλα παρασκευασμένα με φρέσκα υλικά, σαν αυτά που βρίσκονται στην κουζίνα σας, χωρίς έτοιμα μείγματα και συντηρητικά, πάντα κατόπιν παραγγελίας! Σας τα φέρνουμε και στο χώρο σας! 

τούρτα γενεθλίων minions Θα μας βρείτε στην Κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και την εκκλησία του Αγίου Θεράποντα!! 

τούρτα γενεθλίων μπαμπάς κόρη Για παραγγελίες και ραντεβού καλέστε μας ΤΩΡΑ!! 

🛵 Διατίθεται παράδοση 

#Glycozy  #makecake   #sugarart   #fondant   #τουρταζαχαροπαστας  #sugarartist   #madewithlove   #τουρταγενεθλιων  #τουρταθεσσαλονικη   #τουρτα   #sugarpaste   #handmade   #birthday   #lovemyjob   #birthdaycake   #γενέθλια   #thessaloniki   #χειροποίητεςτούρτες # Μπισκόταζαχαρόπασταςwednesday!

Share:

More Posts

τούρτες γενεθλίων cocomelon

τούρτες γενεθλίων cocomelon

τούρτες γενεθλίων cocomelon Γενέθλια με Cocomelon από την Glycozy Make Cake: Ο Johan Γιορτάζει τον Πρώτο του Χρόνο! Στην καρδιά της Κάτω Τούμπας, δίπλα στο

τούρτα ΠΑΟΚ κύπελο

τούρτα ΠΑΟΚ κύπελο

τούρτα ΠΑΟΚ κύπελο  Συνθέτοντας Γλυκά Όνειρα στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης Glycozy Make Cake Μια όαση γεύσης και γλυκιάς δημιουργίας στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή Κάτω

μπισκότα ζαχαρόπαστας παοκ

μπισκότα ζαχαρόπαστας παοκ

Μπισκότα Ζαχαρόπαστας ΠΑΟΚ Γλυκά Μπισκότα Ζαχαρόπαστας ΠΑΟΚ από την Glycozy Make Cake: Γιορτάστε την Αγάπη σας για τον Δικέφαλο!Στην καρδιά της Κάτω Τούμπας, δίπλα στο

candy bar 2

Candy Bar 2

candy bar 2 Στην καρδιά της Κάτω Τούμπας, δίπλα στο γήπεδο της Τούμπας και τον Άγιο Θεράποντα, η Glycozy Make Cake δεν φτιάχνει απλά γλυκά

Πείτε μας τη γνώμη σας